T8310 ICS Triplex E Tšeptjoang ea TMR Expander Processor

Letšoao: ICS Triplex

Setšoantšo sa T8310

Theko ea yuniti: 4999 $

Boemo: e ncha le ea mantlha

Guarantee ea Boleng: Selemo sa 1

Tefo : T/T le Western Union

Nako ea Phano: Matsatsi a 2-3

Boema-kepe ba Likepe: China

Lintlha tsa Sehlahisoa

Li-tag tsa Sehlahisoa

Lintlha tse akaretsang

Tlhahiso ICS Triplex
Ntho No T8310
Nomoro ea sengoloa T8310
Letoto Sistimi e tšepahalang ea TMR
Tšimoloho United States (US)
Boemo 85*11*110(mm)
Boima ba 'mele 1.2 lik'hilograma
Nomoro ea Tefiso ea Litloaelo 85389091
Mofuta TMR Expander Processor e tšeptjoang

Lintlha tse qaqileng

T8310 ICS Triplex E Tšeptjoang ea TMR Expander Processor

The Trusted TMR Expander Processor Module e lula ka har'a sokete ea processor ea Trusted Expander Chassis 'me e fana ka sebopeho sa "lekhoba" lipakeng tsa Bese ea Expander le sefofane sa morao sa Expander Chassis. Bese ea Expander e lumella litsamaiso tse ngata tsa chassis ho kengoa ts'ebetsong ho sebelisoa Unshielded Twisted Pair (UTP) cabling ha e ntse e boloka ts'ebetso e mamellang liphoso, Inter-Module Bus (IMB) e phahameng ea bandwidth.

Mojule o fana ka sephutheloana sa phoso bakeng sa Bus ea Expander, mojule ka boeona, le Expander Chassis, ho netefatsa hore litlamorao tsa mefokolo ena e ka bang teng sebakeng sa lehae le ho eketsa phumaneho ea sistimi. Mojule o fana ka bokhoni ba ho mamella liphoso tsa boqapi ba HIFT TMR. Litlhahlobo tse felletseng, ho beha leihlo le ho etsa liteko li lumella ho lemoha liphoso kapele. E ts'ehetsa litlhophiso tse chesang tsa spare le module, e lumellang maano a ho lokisa a othomathike le a matsoho

The TMR expander processor ke moralo o mamellang liphoso o ipapisitseng le meralo ea TMR ka har'a tlhophiso ea lockstep. Setšoantšo sa 1 se bonts'a sebopeho sa mantlha sa processor ea TMR expander ka mokhoa o nolofalitsoeng.

Mojule o na le libaka tse tharo tse kholo tsa ho boloka liphoso (FCR A, B, le C). FCR e 'ngoe le e 'ngoe e na le lihokelo tsa bese e atolosang le bese ea li-inter-module (IMB), li-interface tsa mantlha / bekapo ho li-processor tse ling tsa TMR ka har'a chassis, logic ea taolo, li-transceivers tsa puisano le lisebelisoa tsa motlakase.

Puisano lipakeng tsa li-module le processor ea TMR e etsahala ka module ea TMR expander interface le bese ea triple expander. Bese ea expander ke meralo e meraro ea ntlha-to-point. Seteishene se seng le se seng sa bese e atolosang se na le mecha ea phatlalatso ea litaelo le likarabo. Sehokelo sa libese se atolosang se fana ka bokhoni ba ho vouta ho netefatsa hore ho hloleha ha cable ho ka mamelloa le hore processor e setseng e ka sebetsa ka mokhoa o felletseng oa makhetlo a mararo le haeba cable e hloleha.

Puisano lipakeng tsa li-module le li-module tsa I/O ka har'a chassis e atolosang e etsahala ka IMB ho "expander chassis backplane". IMB e ts'oana le IMB ka har'a chassis ea taolo, e fana ka likhokahano tse mamellang liphoso, tse phahameng tsa bandwidth lipakeng tsa li-interface modules le li-processor tsa TMR. Joalo ka sehokelo sa libese, litšebelisano tsohle li khethoa, 'me haeba ho hloleha ho etsahala, phoso e behiloe sebakeng sa IMB.

FCR ea bone (FCR D) e fana ka mesebetsi ea ho shebella le ho bonts'a e seng ea bohlokoa hape ke karolo ea sebopeho sa likhetho tsa Byzantine tsa lipakeng tsa FCR.

Moo ho hlokahalang li-interfaces, ho fanoa ka ho itšehla thajana pakeng tsa FCR ho netefatsa hore liphoso ha li ata pakeng tsa tsona.

Likaroloana:
• Ts'ebetso ea Triple modular redundant (TMR), e mamellang liphoso (3-2-0).
• Mehaho ea kaho e mamellang liphoso (HIFT) e kentsoeng ka lisebelisoa.
• Hardware e inehetseng le lisebelisoa tsa liteko tsa software li fana ka tlhaiso-leseling e potlakileng haholo le nako ea ho araba.
• Ho sebetsana le liphoso ka tsela e iketsang ka lialamo tse sa khathatseng.
• Ho chesoa ha mocheso.
• Lipontšo tsa phanele tse ka pele tse bonts'ang bophelo le boemo ba mojule.

T8310 ICS Triplex

• E fetileng:
  • E 'ngoe:

• Ngola molaetsa wa hao mona mme o re romele wona