T8311 ICS Triplex E Tšeptjoang TMR Expander Interface

Lebitso: ICS Triplex

Setšoantšo sa T8311

Theko ea yuniti: 4100 $

Boemo: e ncha le ea mantlha

Guarantee ea Boleng: Selemo sa 1

Tefo : T/T le Western Union

Nako ea Phano: Matsatsi a 2-3

Boema-kepe ba Likepe: China

Lintlha tsa Sehlahisoa

Li-tag tsa Sehlahisoa

Lintlha tse akaretsang

Tlhahiso ICS Triplex
Ntho No T8311
Nomoro ea sengoloa T8311
Letoto Sistimi e tšepahalang ea TMR
Tšimoloho United States (US)
Boemo 266*31*303(mm)
Boima ba 'mele 1.1 lik'hilograma
Nomoro ea Tefiso ea Litloaelo 85389091
Mofuta TMR Expander Interface e tšeptjoang

Lintlha tse qaqileng

T8311 ICS Triplex E Tšeptjoang TMR Expander Interface

ICS Triplex T8311 ke TMR expander interface module e fumanehang ka har'a chassis ea "controller" e tšepahalang, e sebetsang e le "master" interface pakeng tsa libese tsa inter-module (IMB) ka har'a chassis ea molaoli le bese ea ho atolosa. Bese e atolosang e hokahane ka ho sebelisa UTP cabling, e thusa ho kenya ts'ebetsong mekhoa e mengata ea li-chassis ha e ntse e boloka ts'ebetso ea IMB e mamellang liphoso, e phahameng-bandwidth.

Mojule o netefatsa ho itšehla thajana ha libese ka boeona le IMB ho chassis ea taolo, ho netefatsa tšusumetso ea sebaka sa liphoso tse ka bang teng le ho eketsa phumaneho ea sistimi. Ho sebelisa mamello ea phoso ea boqapi ba HIFTMR, e fana ka tlhahlobo e felletseng, ho beha leihlo, le liteko ho lemoha liphoso kapele. E ts'ehetsa litlhophiso tse chesang tsa standby le module spare slot, e nolofalletsang maano a ho lokisa a othomathike le a matsoho.

T8311 ICS Triplex ke ts'ebetso ea mejulo e meraro e sa mamelleng liphoso e ipapisitseng le boqapi bo kentsoeng ka har'a hardware e mamellang liphoso. Hardware le software e inehetseng li sebelisetsoa ho lekola le ho tseba kapele le ho arabela liphoso, ho netefatsa hore sistimi e ntse e ka sebetsa ka mokhoa o tloaelehileng ha phoso e etsahala.

Ho sebetsana le liphoso ka boiketsetso ho ka sebetsana le liphoso ka bo eona, ho qoba ho kena-kenana le alamo ho sa hlokahaleng, le ho ntlafatsa ts'ebetso ea sistimi ka nepo le ts'ebetso ea tlhokomelo. Ts'ebetso ea hot-swap e ts'ehetsa hot-swap le ho nkela sebaka sa module ntle le ho koala sistimi, ho ntlafatsa ho fumaneha le ho boloka sistimi.

Sistimi e na le mokhoa o felletseng oa ho hlahloba, oa ho beha leihlo le oa tlhahlobo ho tsebahatsa liphoso kapele le ka nepo, 'me leseli la sesupo sa phanele le ka pele le ka bonts'a tlhaiso-leseling ea bophelo le boemo ba module.

T8311

Lipotso tse atisang ho botsoa ka sehlahisoa ke tse latelang:

-T8311 ICS Triplex ke eng?
T8311 ke mojule oa I/O oa dijithale tsamaisong ea taolo ea ICS Triplex e hokahanyang lisebelisoa tsa masimong le lits'ebetso tsa polokeho le taolo. E boetse e ts'ehetsa mesebetsi ea ho kenya le ho tsoa.

-Mojule oa T8311 o tšehetsa ho fokotsoa ha mosebetsi joang?
Litsamaiso tse sa hlokahaleng tsa I / O li ka netefatsa ho fumaneha le ho tšepahala ha lisebelisoa ka ho lumella ho fetoha ho chesang le ho hlōleha pakeng tsa li-module tse sa hlokahaleng kapa litsamaiso.

-Ke palo e kholo ea lintlha tsa I/O tse tšehetsoeng ke mojule oa T8311?
Palo ea lintlha tsa I / O tseo mojule oa T8311 o ka li tšehetsang hangata li ipapisitse le tlhophiso ea eona le ts'ebeliso e ikhethileng. Mojule oa T8311 o ka ts'ehetsa lintlha tse fihlang ho tse 32 tsa I/O, ho kenyeletsoa le lintho tse kenang le tse hlahisoang ke dijithale.

• E fetileng:
  • E 'ngoe:

• Ngola molaetsa wa hao mona mme o re romele wona