T8480 ICS Triplex Trusted TMR Analogue Output Module
Lintlha tse akaretsang
Tlhahiso | ICS Triplex |
Ntho No | T8480 |
Nomoro ea sengoloa | T8480 |
Letoto | Sistimi e tšepahalang ea TMR |
Tšimoloho | United States (US) |
Boemo | 85*11*110(mm) |
Boima ba 'mele | 1.2 lik'hilograma |
Nomoro ea Tefiso ea Litloaelo | 85389091 |
Mofuta | E tšeptjoang ea TMR Analogue Output Module |
Lintlha tse qaqileng
T8480 ICS Triplex Trusted TMR Analogue Output Module
The Trusted TMR analog output module e ka hokahana le lisebelisoa tse 40 tsa masimong. Mojule kaofela o etsa liteko tse tharo tsa tlhahlobo, ho kenyelletsa le ho metha hona joale le motlakase karolong e 'ngoe le e 'ngoe ea likanale tsa tlhahiso ea likhetho. Liphoso tse bulehileng le tse koetsoeng le tsona lia lekoa. Ho mamella liphoso ho finyelloa ka meralo ea Triple Modular Redundant (TMR) ea e 'ngoe le e 'ngoe ea likanale tse 40 tse hlahisoang ka har'a mojulu.
Ho fanoa ka tlhahlobo ea mohala oa mochini oa lisebelisoa tsa masimong. Karolo ena e thusa mojule ho bona liphoso tse bulehileng le tse khutšoane ho li-wiring tsa tšimo le lisebelisoa tsa mojaro.
Mojule o fana ka tlaleho ea Tatellano ea Liketsahalo (SOE) e nang le 1 ms resolution. Liphetoho tsa boemo ba sephetho li qholotsa kenyeletso ea SOE. Maemo a tlhahiso a khethoa ka bo eona ho latela litekanyo tsa motlakase le tsa hajoale mojulung.
Mojule ona ha oa lumelloa bakeng sa ho hokahana ka kotloloho libakeng tse kotsi mme o lokela ho sebelisoa ka lisebelisoa tse sireletsehileng tse sireletsehileng.
Output Field Terminal Unit (OFTU)
Output Field Terminal Unit (OFTU) ke karolo ea mojule oa I/O o hokahanyang li-AOFIU tse tharo ho sebopeho se le seng sa tšimo. OFTU e fana ka sete e hlokahalang ea li-switches tse sa sireletsehang le likarolo tse sa sebetseng bakeng sa boemo ba matšoao, ts'ireletso ea overvoltage, le EMI/RFI sefa. Ha e kentsoe ka har'a selaoli se tšeptjoang kapa mochine o atolosang, sehokelo sa lebala sa OFTU se hokahana le lebala la kopano ea cable ea I/O ka morao ho chassis.
OFTU e fumana matla a behiloeng maemong le matshwao a ho khanna ho tsoa ho HIU mme e fana ka matla a ikhethileng ho e 'ngoe le e 'ngoe ea li-AOFIU tse tharo.
Lihokelo tsa SmartSlot li tloha ho HIU ho ea lebaleng la likhokahano ka OFTU. Matshwao ana a romelwa ka kotloloho ho sehokedi sa tshimo mme a dula a le thoko ho matshwao a I/O ho OFTU. Sehokelo sa SmartSlot ke khokahano e bohlale lipakeng tsa limmojule tse sebetsang le tsa standby bakeng sa khokahano nakong ea phetoho.
Likaroloana:
• Likanale tse 40 tse hlahisoang ke Triple Modular Redundant (TMR) mojulung ka mong.
• Comprehensive auto-diagnostics le boitlhahlobo.
• Ho lekola melapo ka ho iketsa sebakeng se seng le se seng ho bona mehala e bulehileng le e khutsufalitsoeng ea lithapo le meroalo.
• 2500 V pulse-tolerant opto / galvanic isolation mokoallo.
• Ts'ireletso e ikemetseng ea overcurrent (ka kanale) ntle le li-fuse tsa kantle.
• Tatelano ya diketsahalo (SOE) e tlaleha ka 1 ms resolution.
• Li-module tsa marang-rang tse chesang tse chesang li ka hlophisoa ka ho sebelisa li-slots tse inehetseng (tse haufi) kapa SmartSlots (sekotjana se le seng sa spare bakeng sa li-module tse ngata).
• Front-panel output status light emitting diodes (LEDs) sebakeng se seng le se seng li bonts'a boemo ba tlhahiso le liphoso tsa lithapo tsa lebala.
• Li-LED tsa boemo ba li-module tse ka pele li bontša bophelo bo botle ba module le mokhoa oa ho sebetsa
(e mafolofolo, e eme, e kwetlisitswe).
• TϋV e netefalitsoeng bakeng sa likopo tse sa sitisoeng, bona buka ea polokeho ea T8094.
• Litholoana li tsamaisoa ka lihlopha tse 8 tse ikemetseng. Sehlopha se seng le se seng se joalo ke sehlopha sa matla
(PG).